01-09-2019 De Westfriese

1 september; het verslag:

Vroeg was het deze keer, ook al was het dichtbij en voor sommigen een thuiswedstrijd. Om 9 uur starten en dus vanaf 8 uur binnenlopen zijn we niet echt gewend. Een kleine groep deze keer, met name omdat er een aantal deelnemers daags ervoor een 46 holes marathon hadden gelopen en dus afhaakten, deels door vakantie en andere bezigheden. Ook nog twee afmeldingen door ziekte, dus uiteindelijk maar 18 mensen in de baan. Dan ben je natuurlijk extra vroeg klaar zodat daarna nog andere activiteiten gepland konden worden. Onze voorzitter was ook weer opgefrist en kwam gezellig de prijzen uitreiken! Het was nog een beetje fris tijdens de start maar na twee holes gingen de truien bij de meeste toch wel uit, gewoon lekker om te lopen dus. De scores waren deze keer hoog tot zeer laag, maar de prijswinnaars liepen allemaal in hun buffer!

De neary  deze dag was voor Huub Koppes terwijl de longest bij de heren voor Frans Velzeboer was. Helaas kon geen van de dames de fairway vinden zodat deze balletje terug naar Loes gaan.

Er werd  door Saskia een birdie geslagen op hole 14.

Ook deze keer ging het koppel Saskia en Daniel weer beiden met een prijsje naar huis net als afgelopen woensdag op de Beemster. Maar vanaf nu hebben we binnen de vereniging onze eerste single-handicapper; Saskia kwam met een eindscore van 39 punten van de baan en gaat voortaan met 9.8 beginnen. Prachtig hoor en ik denk dat er weinig mensen het haar nog zullen nadoen.

Dan de uitslagen:

1e Saskia Hollemans 39 punten

2e Daniel Mudde 36 punten

3e Dorien van der Hart 33 punten

4e Ton van Leeuwen 33 punten

5e Siem Schouten 32 punten

6e Frans Velzeboer 32 punten/

Hieronder nog een paar fotos van deze memorabele dag.

Ineke

 

 

 

 

1 september; de Westfriese te Westwoud:

Vanwege onze aanstaande vakantie nu alvast de aankondiging voor de Westfriese; als ik terugkom is de aanmeldingstijd verstreken, dus aan jullie het verzoek om je voor deze wedstrijd zo snel mogelijk aan te melden zodat ik dat nog kan registreren voordat ik wegga.(28 juli)

Een oude bekende deze keer, een aantal mensen is hier lid en komt er bijna dagelijks! Blijft een uitdagende baan met heel veel verschillende holes, perfekte baanverzorging en goede oefenmogelijkheden. Ook deze keer starten wij met koffie, thee en wat lekkers rond de klok van 9.00 uur en gaat de eerste flight  de baan in om 10.00 uur.

Kosten voor dit alles wederom € 35,00 p.p. over te maken op nr NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement. Kosten voor leden van deze baan € 5,00 p.p.

Aanmelden kan dus tot en met maandag 19 augustus en vermeld bij je aanmelding even of je lid bent van deze baan. Graag zie ik jullie reacties weer tegemoet en voor iedereen die ook op vakantie gaat; fijne vakantie en veel golfplezier!

Ineke

Naam heren

Stable

 

Daniel Mudde

36

 

Ton van Leeuwen

33

 

Frans Velzeboer

32

 

Siem Schouten

32

 

Huub Koppes

31

 

Jan Coltof

28

 

Bert Roelofsen

27

 

Kees van der Hart

27

 

Ruud Spekken

25

 

Harm Teuben

23

 

Edwin de Rooij

22

 

Riny van de Water

21

 

Piet Konijn

17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam dames

 

 

Saskia Hollemans

39

 

Dorien van der Hart

33

 

Els Tromp

31

 

Mariette Velzeboer

31

 

Ineke van de Water

26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neary

 

Huub

Longest dames

 

Niet geslagen

Longest heren

 

Frans