Reghthuys Winkel 04-11-2018

4 november; het verslag:

Vanaf 9.00 uur waren we weer welkom op het Regthuys in Winkel, de tafels waren voor ons gereserveerd en dat was maar goed ook want bij aankomst was het al behoorlijk druk op het parkeerterrein en in het clubhuis. Er bleek een jeugdwestrijd te zijn op de Par-3 baan en heel veel mensen wilden natuurlijk nog even van het mooie weer genieten dit weekend. Na de heerlijke appelgebak met slagroom en een kopje koffie of thee daarbij gingen we om 10.00 uur van start op de twee lussen tegelijk, zodat we allemaal een beetje gelijk binnen zouden zijn. Door afbericht wegens blessures lukte dit niet helemaal want de  eerste flight van beide lussen (3 flight) was dus ruim eerder aanwezig waardoor de borreltijd een behoorlijke lange zit werd. 

Zoals te zien werd er gestart met de jassen aan, maar gaandeweg de dag liep iedereen in zijn trui, het was heerlijk om te lopen! Toch was er iets bijzonders aan de hand, het leek bijna windstil, maar de neary op hole 8 van de Tulpenlus werd door niemand geslagen, er was toch wel wat tegenwind waardoor iedereen zich op de afstand verkeek. Deze balletjes blijven dus in de tas! 

Birdies werden er wel geslagen deze ronde, en het beste paard van stal werd bijna overgeslagen!

Riny van de Water sloeg de birdie op hole 9 van de Tulpenlus, Ruud Spekken op hole 6 van de Dijklus, Saskia Hollemans op hole 2 van de Tulpenlus en Kees van der Hart op hole 3 van de Dijklus; volgens hem de moeilijkste hole van de baan!

De longest van de heren werd niet door Siem Schouten geslagen, hij was wel de eerste die op de fairway sloeg, maar was een prooi voor Wim Tromp; terwijl zijn vrouw Els deze prijs voor de dames in ontvangst mocht nemen.

Van de manager van de golfbaan kregen wij twee flessen wijn voor onze prijsuitreiking en in overleg met Bert hebben we besloten om deze aan de laagstscorende dame en heer te geven, te weten Marjo Beuling en Louis Schilder. De behaalde punten zullen we maar niet noemen. Over de rest van de scores valt te zeggen dat het allemaal erg dicht bij elkaar lag, tussen de 25 en 30 punten, met een paar uitschieters naar boven en naar onder. Dan de uitslagen:

1e Emilia Radziewicz 36 punten

2e Frans Velzeboer 35 punten

3e Jan Kamp 34 punten

4e Kees van der Hart 34 punten

5e Wim Tromp 31 punten

6e Huub Koppes 31 punten.

Nadat er nog wat partners zich bij ons hadden aangesloten werd er gezellig geborreld en daarna van een goed verzorgde aangekleedde barbeque genoten. Voldaan en tevreden na een goed seizoen met veel mooi weer keerde iedereen terug naar huis, met daarbij een voorstel om deze winter bij Louis en Ella een keer te komen kolfen! Hiervoor krijgt iedereen nog een uitnodiging!

Rest mij iedereen te bedanken voor de gezelligheid en zijn deelname, voor het sturen van foto’s zodat ik weer wat te plaatsen had, en zie ik jullie terug op de jaarvergadering of bij Louis en Ella als dat eerder is.

Hieronder nog wat foto’s van de prijsuitreiking en de nazit.

Ineke

Naam heren Stable
Frans Velzeboer 35
jan Kamp 34
Kees van der Hart 34
Huub Koppes 31
Wim Tromp 31
Cor Loos 29
Paul Braas 29
Ruud Spekken 29
Nico Blaauw 28
Riny van de Water 28
Siem Klaver 28
Bert Roelofsen 27
Peter Ruijter 27
Siem Schouten 27
Piet Konijn 25
Edwin de Rooij 22
Louis Schilder 22
Hans Terpstra
Harm Teuben
Herman Eijhusen
Herman van der Wal
Jakko Bregman
Jan Coltof
Leo Beuling
Marcel van der Gulik
Pieter Porsius
Theo Bier
Ton van Leeuwen
Ton van Leeuwen
Naam dames
Emilia Radziewicz 36
Ineke van de Water 30
Saskia Hollemans 30
Els Tromp 29
Paulien Scholten 28
Dorien van der Hart 26
Ella Schilder 25
Mariette Velzeboer 21
Marjo Beuling Wessels 16
Anneke Bier
Loes van der Wal
Marga Boswinkel
Neary Niet geslagen
Longest dames Els Tromp
Longest heren Wim Tromp

4 november;  ’t Reghthuys in Winkel

Zo was het vorig jaar op de baan in Winkel, met al het mooie weer wat we dit jaar al gehad hebben, kan ik me niet voorstellen dat onze laatste wedstrijd er weer zo uit gaat zien! Natuurlijk laten we ons daardoor niet afschrikken, en komen we allemaal gezellig naar Winkel om te spelen, te borrelen en daarna eventueel met partner, lekker te eten. Net zoals vorig jaar starten we weer in twee groepen op hole 1 en 10, zodat we redelijk gelijk binnenkomen. Het hangt nog een beetje af van het aantal deelnemers hoe laat we de partners kunnen verwachten, maar dat zal rond 4 uur zijn. T.z.t. horen jullie dat nog.

Vanaf 9.00 uur staat wederom de koffie/thee met het appelgebak klaar, dus ontbijt hoeft niet en vanaf  10.00 uur gaan we de baan in.

De kosten voor dit alles zijn dit jaar € 65,– p.p. voor golf en eten en € 30,00 voor het eten en de borrelhap! (alles wordt tenslotte een beetje duurder) en de drankjes zijn voor eigen rekening!

Natuurlijk kan dit weer worden overgemaakt op NL97RABO0304328340 . Meld hier duidelijk of je alleen speelt en eet en/of je partner later aansluit.

Aanmelden kan uiteraard weer via de mail en ook voor mij moet het duidelijk zijn wie/wat en hoeveel. Dit kan tot uiterlijk 26 oktober!

Natuurlijk zie ik jullie aanmeldingen binnenstromen!

Ineke