2020 Een bizar jaar.

Beste leden/golfliefhebbers,
Wat hebben we een bizar jaar achter de rug en we weten nog niet hoe het begin van 2021 er uit gaat zien. Iedereen zal zowel privé als zakelijk het jaar 2020 op haar/zijn manier hebben ervaren en verschillende onder ons zullen ook de verdrietige kant mee hebben moeten maken. 
Ook sportief gezien hebben we een vreemd jaar achter de rug.We mochten gelukkig wel weer snel de baan in en, zoals ik het heb begrepen, we mogen dat ook de komende periode gewoon blijven doen. Al is het maar met 2 personen, onze rondjes kunnen we gelukkig nog steeds blijven lopen.
Helaas moet ik (zeker voor mij zelf) constateren dat dit toch niet voor een de echte totale golfbeleving staat.De prijsuitreikingen die alle keren weer een mooie afsluiting zijn van een zondagmiddag- of woensdagavondwedstrijd heb ik echt gemist. De meeste keren konden we wel even nazitten, maar er bleef altijd een “bepaalde” afstand. Ook bij de eigen club werden de laatste weken de “fantastische” evaluatiegesprekken welke er telkens weer na een ronde gevoerd werden in het clubhuis gemist en de sociale contacten met de andere spelers die je regelmatig in de baan tegenkomt op de club, maar na afloop niet meer spreekt, dat mis ik bijna nog het meest. 
Bert en Ineke zijn positief ingesteld en focussen zich alweer op volgend jaar, er van uit gaande dat we dan weer richting een hopelijk coronavrij jaar gaan!  Ze willen graag op tijd de banen benaderen, want ze gaan voor een mooi programma voor 2021.
Hoe, waar en wanneer de jaarvergadering zal worden gehouden is nog een vraagteken, maar zodra er nieuws is, horen jullie meer.
Laten we hopen dat dit vanaf eind januari weer snel de goede kant op gaat en we uit kunnen kijken naar een gezond en sportief 2021.
Als bestuur hebben we besloten dat er:voor 2020 geen jaarprijswinnaars worden benoemdgeen prijzen per wedstrijd worden uitgereikt
want ….. Het lijkt ons wel een mooi idee om dit jaar iedereen een prijs te geven om zo toch nog het golfseizoen 2020 een beetje positief af te sluiten!
Als bestuur en commissie wensen we jullie, ondanks de maatregelen mooie dagen toe.
Namens golfclub De Wogmeersche
Loes, Ineke, Frans, Bert en Nico   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *