21-07-2019 Spaarnewoude

 

Spaarnwoude; het verslag:

Dromen van mooie slagen doen we dus allemaal, en soms lukt het dus een keertje en kom je met een hoge score van de baan af. Het overkwam vandaag een aantal van onze mensen en dus kunnen de handicaps weer worden bijgesteld. Met 25 mensen gingen we deze keer de baan in, die goed verzorgd was,onder een lekker zonnetje en een beetje wind, dus ideaal golfweer!

Drie birdies deze keer, twee door Saskia op de  holes E6 enD2, Wim Tromp sloeg er een op E5.

Bij de bijzondere verrichtingen was de neary een prooi voor Dorien van der Hart, de longest dames was voor Emilia Radziewicz en bij de heren was hij voor Wim Tromp.

Onder het genot van een lekker koel drankje werden de prijzen deze keer uitgereikt door Frans Velzeboer omdat Bert op vakantie was.

De uitslag:

1e Piet Konijn 41 punten

2e Marjo Beuling 38 punten

3e Kees van der Hart 38 punten

4e Daniel Mudde 33 punten

5e Ineke van de Water 33 punten

6e Wim Tromp 32 punten.

Hieronder nog een paar foto’s o.a. van de damesflight; wij kregen het verwijt dat we te langzaam waren en niet aansloten op de voorgaande flight. Dat waren toevallig allemaal longhitters, terwijl de meesten van ons met drie of vier slagen naar de green gingen, waren zij er al met twee!  Dat maal 18 keer maakt het verschil!

 

Tot de volgende keer in Westwoud waar we niet om 10.00 uur, maar om 9.00 uur starten!

Ineke

 

21 juli; Spaarnwoude:

Een oude bekende deze keer, na een aantal jaren te zijn weggeweest staat hij weer op het programma. Ik heb nu nog geen idee welke lussen we gaan spelen, maar uit ervaring weet ik dat ze dat nog wel eens veranderen vlak voor de datum. Dit zal ik jullie bij de flightindeling nog wel melden.

Natuurlijk hopen Bert en ik ook deze keer weer op een groot aantal deelnemers en uiteraard mooi weer, zodat we er weer een gezellige dag van gaan maken.

We starten zoals gewoonlijk om 9.00 uur met de koffie/thee en wat lekkers waarna om 10.00 uur de eerste flight de baan ingaat.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 10 juli en natuurlijk zijn de kosten weer € 35,00 p.p. over te maken op rekeningnummer NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Ik zie al jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Ineke