27-10-2019 Regthuys

 

3 november, Regthuys het verslag:

Waren het zijn blauwe ogen die maakten dat hij als dagwinaar over de finish kwam? Nee natuurlijk niet, hij speelde gewoon goed vandaag, ondanks de nattigheid en het feit dat we met geleende karren met winterbanden over de baan moesten. Na 7 holes had ik het eigenlijk wel gezien, zo zwaar, zo glibberen, wegglijden bij het slaan, het ging nergens meer over zei ik. Toch hebben Wim en Frans, mijn flighgenoten me overghaald door te gaan en gelukkig waren de 2e 9 holes beter en droger. De vooruitzichten waren slecht en tot onze verbazing bleef het droog totdat wij klaar waren, nagenoeg geen wind en een temperatuurtje dat aangenaam was. Het Regthuys stelde na afloop voor iedereen een voucher beschikbaar die in te wisselen is tot ruim in het voorjaar, om de baan ook nog een keer in goede conditie te bespelen. Deze wordt natuurlijk hartelijk in ontvangst genomen door iedereen!

Jammer dat we uiteindelijk maar met 15 mensen de baan in gingen, door miscommunicatie met de datum waren er toch veel mensen die uiteindelijk afzegden en dan nog wat blessures erbij, het clubje was klein.

Twee birdies werden er geslagen, door Frans Velzeboer en Bert Roelofsen beide op de Tulpenlus hole 5.

De neary was voor Mariette Velzeboer, vorig jaar kreeg niemand hem op de green, dit jaar leek het ook wel moeilijk, ze was de enige. De longest drive was niet verrassend voor Bert Roelofsen bij de heren en voor Saskia Hollemans bij de dames.

Dan de uitslag:

1e Frans Vlezeboer 34 punten

2e Els Tromp 33 punten

3e Saskia Hollemans 31 punten

4e Nico Blaauw 31 punten

5e Ineke van de Water 30 punten

6e Bert Roelofsen 30 punten.

Nadat diverse partners zich bij de groep hadden aangesloten en Dorien vanuit Benningbroek naar Winkel was gelopen, borrelden we gezellig met elkaar en genoten we van een goed verzorgd diner. Voor nu is het even klaar voor mij, voor volgend jaar gaan we ons beraden over welke banen we nog graag zouden willen spelen en zien we elkaar weer op de jaarvergadering?

Hieronder nog wat foto’s van het diner en een blik op hole 10.

 

Naam heren

Stable

Frans Velzeboer

34

Nico Blaauw

31

Bert Roelofsen

30

Marcel van der Gulik

29

Siem Schouten

29

Harm Teuben

25

Wim Tromp

25

Cor Loos

24

Daniel Mudde

18

Jan Coltof

16

Naam dames

 

Els Tromp

33

Saskia Hollemans

31

Ineke van de Water

30

Emilia Radziewicz

29

Mariette Velzeboer

27

 

 

Neary

Mariette

Longest dames

Saskia

Longest heren

Bert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 november; Het Regthuys te Winkel:

 

Zo was het vorig jaar, ik teken voor dit weer eind oktober!

Hij staat weer op het programma, onze seizoensafsluiting in Winkel, met als afsluiting een etentje met eventuele partners. Zoals voorgaande jaren gaan we om 10.00 uur starten op twee lussen tegelijk, dus is het verschil van binnenkomen tussen de eerste en laatste flight niet zo groot. Aansluitend doen we dan een borrel en kunnen de partners aanschuiven, (ook diegenen die niet meegolfen door blessures of andere oorzaken) waarna we gezellig met zijn allen van een driegangen menu gaan genieten.

Wat is het jaar weer snel voorbij gegaan, we hebben mooie wedstrijden gespeeld, wisselende weersomstandigheden, een paar nieuwe banen, een paar bekende banen en natuurlijk de zomeravondcompetitie in de Beemster. Ook hier wisselende omstandigheden, baan bemest, geprikt, slecht weer, maar de opkomst bleef toch redelijk hetzelfde. Dat kunnen we van de zondagwedstrijden niet zeggen, het aantal deelnemers wat zich hiervoor aanmeld wordt steeds minder, de laatste keer maar 17. Natuurlijk zijn er omstandigheden waardoor je niet kunt spelen zoals blessures, maar ik hoop toch deze keer wel op een volle bak! De data zijn tenslotte al ruim van tevoren bekend!

Deelname aan dit evenement kost je slechts € 35,00 p.p. en als je mee wilt eten betaal je € 60,00 p.p. Voor je partner die zich aansluit bij het diner betaal je slechts € 25,00 p.p. De drankjes zijn natuurlijk wel voor eigen rekening!

Aanmelden voor dit evenement kan tot uiterlijk 18 oktober; vermeld bij opgave of je wel of niet mee eet en of je partner aansluit bij het diner.

Het juiste bedrag kan je overmaken naar NL97RABO 0304328340 o.v.v. het evenement en wat je doet!

Natuurlijk zie ik al jullie aanmeldingen zo snel mogelijk tegemoet!

Ineke