De Kroonprins 16-06-2019

 

De Kroonprins; het verslag:

Wat een clubhuis, wat een uitstraling! Verdwalen kon je als je binnenkomt en ook boven is alles groots opgezet. Leuk ook dat je door het clubhuis heen moet naar de baan en drivingrange! Ook de baan was bijzonder, door de jonge aanplant kon je ver kijken maar dat zal in de loop der tijd wat veranderen door boomaanplant. Veel water rondom, soms grote afstand tussen de verschillende hole’s, extreme grote teeboxen en greens. Het was overweldigend. Nog een bijzonderheid: de toilet op hole 5, geheel zelfreinigend, dus geen water, stroom of rioolaansluiting nodig. Hier kunnen veel banen nog niet aan tippen en liggen mogelijkheden!

Dat de baan lastig was is gebleken uit de scores, die waren niet bijzonder hoog. De holes leken niet lang maar door de strategische geplaatste waterhindernissen en bunkers toch een dingetje!

Twee birdies werden er geslagen, door Riny van de Water op hole 10 en door Bert Roelofsen op hole 6; zij ontvangen een balletje gesponsord door Frans en Mariette.

De bijzondere verrichtingen waren deze keer voor Saskia Hollemans en Bert Roelofsen voor de longest drive en voor Theo Bier voor de neary.

Prijswinnaars waren deze keer:

1e Ruud Spekken 31 punten

2e Saskia Hollemans 31 punten

3e Nico Blaauw 30 punten

4e Frans Velzeboer 26 punten

5e Wim Tromp 26 punten

6e Anneke Bier 26 punten.

Na de goede verzorging van de dames in het clubhuis toog iedereen volgens mij toch tevreden naar huis.

 

Ineke

16 juni: De kroonprins te Vianen;

 

Wat een plaatje … het ziet er veelbelovend uit, maar als je de baanlayout bekijkt is er wel heel veel water waar we overheen moeten, dus neem genog ballen mee. Deze baan is pas vorig jaar geopend en heeft de pretentie bij de betere banen van Nederland te gaan horen. We gaan het meemaken! Ik hoop dat het enthousiame waarmee ik werd ontvangen na mijn vraag om hier te mogen spelen met onze club, bewaarheid wordt en we ons welkom zullen voelen. 

Op de kruising A2 en A27 dus zeer goed bereikbaar. Officieel gekwalificeerd als polder linksbaan en liggend in de prachtige natuur van de Bolgarije. Onze holes en greens zijn zeer uitdagend aangelegd, zoals te lezen valt op de website.

Ga voor alle informatie over deze baan naar de website: golfbaandekroonprins.nl, daar vind je ook informatie over de drivingrange, schorekaart, hole-layout e.d.

Omdat de termijn tussen Golf4All en De Kroonprins maar 3 weken is stuur ik nu alvast deze aankondiging.

We beginnen deze dag ook weer met koffie/thee en iets lekkers vanaf 9.00 uur en om 10.00 uur gaat de eerste flight de baan in. Aanmelden voor deze golfdag kan weer via de mail naar mij tot uiterlijk 3 juni en de kosten zijn net als altijd €35,00 per persoon, over te maken op rekeningnr, NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

De adresgegevens zijn:

Golfbaan de Kroonprins

Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

Tel: 0347-345160
E-mail: info@de-kroonprins.nl

Let even op  bij het aanrijden; de ring om Amsterdam via de Coentunnel is dicht, via de Zeeburgertunnel is de A2 gewoon te bereiken!

Ik hoop natuurlijk op heel veel aanmeldingen deze keer!

Ineke