Golf 4 All 26-05-2019

 

Golf4All; het verslag:

Het was een mooie golfdag met heel veel wind waar we toch wel een beetje last van kregen op de laatste 9 holes. Omdat ik het een beetje druk had en een lang weekend weg, nu pas het verslag. Omdat er toch nog wat twijfels waren over de uiteindelijke uitslag (het ging bij de uitreiking ook al verkeerd!) heb ik de boel nog een keer nagekeken en geteld en kom tot een verrassende andere uitslag! 

Onderweg op hole 12 liep het zelfs zo op dat op deze hole 3 flights bezig waren en dat de vierde zat te wachten. Helaas moest Daniel terug naar de afslag omdat hij zijn bal niet kon vinden, dit alles vastgelegd door Saskia en bekeken door de wachtenden.

En zenuwachtig als hij was, sloeg hij ook deze bal in het hoge gras en wederom onvindtbaar!

De bijzondere verrichtingen waren op hole 3 de neary-combi en op hole 9 de longest voor de heren en dames.

Achtereenvolgens werden deze geslagen door  Daniel, Daniel en Emilia. Zij ontvingen de balletjes , herverpakt in broodzakjes, nadat er tijdens de rit naar Lelystad iets teveel rotondes moesten worden genomen, er een tas uit de kast kwam rollen in de camper, fles kapot en alles onder de rode wijn! Weer wat geleerd, nog meer vastzetten dus!

Dan de prijsuitreiking;  omdat onze voorzitter en de mede-wedstrijdleider al vroeg terug waren, de lijst aan hen gegeven en opdracht om de standen uit te werken. Bij het noemen van de zesde, vijfde en vierde waren er al wat verbaasde blikken, er bleken ineens een paar mensen vergeten te zijn. Zoals aan het begin gezegd, heb ik alles nogmaals nagekeken en ben tot de volgende uitslag gekomen:

1e Emilia Radziewicz 36 punten

2e Nico Blaauw 34 punten

3e Siem Klaver 33 punten

4e Frans Velzeboer 32 punten

5e Ton van Leeuwen 30 punten

6e Mariette Velzeboer 29 punten.

Diegenen die ten onrechte ook een prijs in ontvangst namen mogen hem natuurlijk houden!

Het was in ieder geval weer een mooie dag.

Ineke

 

 

Golf 4 all Harderwijk; 26 mei:

Daar is ie weer, de eilandhole van Golf4All, voor velen van ons toch wel een dingetje; je moet goed uitkomen met je slagen en velen halen hem niet in twee slagen, dus punten scoren wordt lastig hier. Maar er zijn natuurlijk meer leuke holes op deze golfbaan, waar veel water maar ook veel afwisselende holes te vinden zijn. Tel daarbij op de gastvrijheid en het vriendelijke personeel, de aantrekkelijke tarieven en dan heb je een topdag!

Ook deze keer starten wij weer om 9.00 uur met koffie/thee en wat lekkers waarna we om 10.00 uur met de eerste flight de baan ingaan. Natuurlijk kost het ook deze keer weer € 35,00 p.p. over te maken op het bekende nr. NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement. Aanmelden kan via de mail tot uiterlijk 17 mei a.s.

Wij verwachten natuurlijk weer veel deelnemers en misschien is het wel leuk om er een weekendje van te maken, wij zijn er bij goed weer in ieder geval met de camper op zaterdagmiddag en lopen dan nog een rondje! Liefhebbers?

Wij zien jullie op 26 mei a.s. op de baan van Golf4All :

Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde (nabij Harderwijk)
T: 0320 – 28 81 85  

Ineke