Golf Event Center 28-04-2019

 

Lelystad 28 april; het verslag:

Na een aantal weken met zonnig weer zag het er voor dit weekend behoorlijk slecht uit; rond de 10 graden en veel regen! Het was inderdaad zwaar bewolkt, maar weinig tot geen wind, dus ging iedereen vol goede moed van start. Rond de klok van 12 kregen we toch een beste bui maar doordat het windstil was konden de paraplu’s op de wagens staan en werd er gewoon doorgespeeld. Ook de kou viel erg mee gelukkig.

Na veel gewissel in de flightindeling gingen we uiteindelijk met 6 flights van 4 van start, terwijl op hole 10 de NGF-damescometitie van start ging. Goed geregeld, de baan was verder leeg en we hebben ze niet gezien en niks van gemerkt.Top! Dat er veel bomen door de baan staan hebben sommige van ons wel gemerkt; in mijn flight werden ze regelmatig geraakt en een aantal keren de bal niet meer teruggevonden; in de laatste flight sloeg Marcel van der Gulik zijn bal tegen een boom en kreeg hem terug op zijn neus; de schade viel mee, een bloedneus, maar het had ook anders kunnen aflopen. 

De bijzondere verrichtingen waren dit keer een prooi voor Wim Tromp die de neary binnenhaalde en voor Emilia Radziewicz en Bert Roelofsen die de longest voor hun rekening namen. 

Eén birdie werd er maar geslagen en wel door Saskia Hollemans op hole 3.

De rest van de prijzen werd als volgt verdeeld:

1e Saskia Hollemans 38 punten

2e Nico Blaauw 34 punten

3e Els Tromp 33 punten

4e Cor Loos 31 punten

5e Huub Koppes 31 punten

6e Bert Roelosen 30 punten.

Het was al met al toch weer een geslaagde dag, met dank aan de fotografen!

 

Ineke

 

Golf Event Center Lelystad 28 april;

 

 

Wat betreft het weer kon de seizoensstart niet beter, geen wind, lekker zonnetje! Zandvoort konden we beschouwen als een inkomertje, met zijn par 3-en, de volgende wedstrijd stuurt ons naar de overkant van het IJsselmeer, naar Lelystad, waar we zoals  altijd ook nu weer welkom zijn ondanks de NGF-competities die overal gehouden worden. Bijna alle banen doen moeilijk in de maand april, dus zijn we met deze baan ontzettend blij.

We starten de dag zoals gewoonlijk om 9.00 uur met koffie/thee en wat lekkers en dan gaat de eerste flight om 10.00 uur de baan in.

De kosten voor dit evenement zijn zoals altijd € 35,00 p.p. over te maken op  NL97RABO0304328340 onder vermelding van Lelystad.

Aanmelden kan alleen via de mail naar mij tot uiterlijk 14 april a.s.

Wij, Bert en ondergetekende, hopen op een grote opkomst, mooi weer en blije gezichten!

Ineke