Harderwold Harderwijk 07-10-2018

 

Golf 4all; het verslag:

De morgen begon prachtig, een zonsopgang die voor de dag veel goeds voorspelde. Wel een dingetje om naar Harderwijk te rijden, want we moesten allemaal tegen het zonnetje inrijden en hij stond behoorlijk laag. Maar de verwachtingen werden niet beschaamd, het was een prachtige dag, met een wat lagere temperatuur, maar de trui kon in ieder geval uit. Bij aankomst werd iedereen verrast door een cadeautje van Siem Klaver, hij vond dat gewoon leuk om te doen! Siem, namens iedereen, bedankt!

We gaan over tot de resultaten van deze mooie dag. Twee birdies produceerden we met zijn allen, en wel een op de eerste hole door Saskia Hollemans en een op de laatste hole door Riny van de Water. Beiden ontvingen een balletje.

De longest bij de dames en heren zal voor de meesten onder ons geen verrassing zijn, Bert Roelofsen en Saskia Hollemans waren de gelukkigen die 3 balltjes kregen uitgereikt. De neary -combinatie was voor Paulien Scholten, ook zij ontving hiervoor drie balletjes. (is de rest ook een beetje winnaar met 5 balletjes!)

Dan het serieuze werk; waar het aan lag weet ik niet, maar kan niet aan het weer gelegen hebben dat de scores niet bijzonder hoog waren; één uitschieter slechts!

1e Mariette Velzeboer 36 punten

2e Ruud Spekken 31 punten

3e Paul Braas 30 punten

4e Riny van de Water 29 punten

5e Huub Koppes 29 punten

6e Saskia Hollemans 29 punten.

Conclusie: 50% van de dames in de prijzen en slechts 25% van de heren!

Hierna was het nog even gezellig, maar doordat de laaste flights wat langer werk hadden gingen er al een aantal direkt na de prijsuitreiking naar huis. Toch nog wat foto’s van de dag en de prijsuitreiking, trouw verzorgd door Mariette en Frans, die zorgen dat ik er elke keer wat bij kan plaatsen om vast te leggen voor het nageslacht!

 

Rest ons nog een wedstrijd dit seizoen, hopenlijk zien we dan iedereen in Winkel!

Ineke

 

Naam heren

Stable

Ruud Spekken

31

Paul Braas

30

Huub Koppes

29

Bert Roelofsen

29

Riny van de Water

29

Frans Velzeboer

27

Siem Klaver

25

Jan Coltof

24

Jakko Bregman

20

Theo Bier

17

Cor Loos

16

Herman Eijhusen

14

Naam dames

 

Mariette Velzeboer

36

Saskia Hollemans

29

Ineke van de Water

26

Paulien Scholten

23

Neary

 

Paulien

Longest dames

 

Saskia

Longest heren

 

Bert

 

 

Golf4all Harderwijk ; 7 oktober:

Herkennen jullie hem nog? De eilandhole op de golfbaan bij Harderwijk! Op 7 oktober mogen we weer ons best doen om er op te komen; vaak hangt het af hoe je voor het water uitkomt en hoe de wind staat. Het blijft een uitdaging.

Onze voorlaatste wedstrijd staat op stapel en nu is al bekend dat een aantal vaste deelnemers van de zondagcompetitie niet aanwezig zal zijn in verband met een ander evenement wat gelijktijdg valt. Dus golfers die normaal niet meedoen op zondag nodig ik hierbij uit het och een keer te proberen, het is hardstikkel leuk, een prachtige baan en voor de kosten hoef je het niet te laten. Oké, je moet er wat vroeger je bed voor uit, maar dan heb je nog wat aan je dag!

Vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee met wat lekkers voor ons klaar en om 10.00 uur gaat de eerste flight de baan in.

De kosten voor dit alles zijn wederom € 35,00 p.p. over te maken op nr. NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Opgave kan tot uiterlijk 30 september uitsluitend via de mail naar mij.

De adresgegevens:

Golf4all Harderwijk
Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde (nabij Harderwijk)
T: 0320 – 28 81 85  
E: info@golf4all-harderwijk.nl

Ineke