Hopelijk snel weer aan het golfen.

van de voorzitter:

Spierdijk, 5 april 2020

Beste leden,
Net op het moment dat ik gistermiddag op Westwoud in het dal van hole 11 stond, waar mijn bal na een fantastische 2e slag was beland, stond te overwegen welke stok ik moest nemen voor de approach naar de green, maakte Hellen me wakker. 
Ik was in slaap gevallen, terwijl ik lekker in het zonnetje zat op het terras achter in de tuin. Het ontwaken uit die prachtige droom kwam hard aan en confronteerde me weer met de werkelijke wereld waarin we leven. 
(soms hoop je wel eens even dat je pas weer wakker wordt wanneer alles voorbij is)
Een wereld waarin velen met hun hele ziel en zaligheid zich inzetten voor het welzijn van de mensen. Diepe bewondering daarvoor!!!!!!
Iedereen zal wel op een of andere manier nadelige gevolgen ondervinden van deze barre toestanden. Voor de mensen met een eigen bedrijf is het “proberen te overleven” voor anderen kan “het alle dagen thuis zitten” ook een vorm van overleven worden. 
Waar wij als lid van de Wogmeersche allemaal last van hebben is het niet de baan in mogen voor het beoefenen van die mooie golfsport. Na 30 keer chippen over de struik midden in het gazon heb ik dat ook wel weer gezien. Begrijpelijk dat de NGF solidair is met de overige (buiten)sportbonden.
Ons golfseizoen zal dus ook een aantal maanden later starten.
De eerste twee zondagwedstrijden en de eerste zomeravondwedstrijd zijn al komen te vervallen, terwijl ik sterk twijfel aan het doorgaan van de tweede zomeravondwedstrijd op 6 mei en de zondagwedstrijd van 17 mei op Golf4All. Als optimist gok ik zelf op het open gaan van de banen op 1 juni a.s. 
Laten we hopen dat iedereen zijn/haar best doet om mee te werken aan het zo snel mogelijk proberen te beëindigen van deze barre situatie.
Hou dus 1,5 meter afstand van elkaar, alhoewel wij golfers al gewend zijn aan een afstand van 3 meter om zeker te weten geen stok in je nek te krijgen en houd van elkaar in goede gezondheid! 
 Zodra er weer nieuwe ontwikkelingen zijn informeren wij jullie via de mail.
Sterkte voor de komende tijd en laten we gaan genieten van het mooie weer in de tuin of op het balkon!
Namens het bestuur en de evenementencommissie,
Nico Blaauw

Tot dan houd afstand en blijf gezond.