Liemeer 21 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

Liemeer;  het verslag:

En  daar stonden we dan, moederziel alleen op een hele grote parkeerplaats, genietend van de ondergaande zon. Het beloofde dus een mooie dag te worden, de zondag die komen ging. Toen wij ’s morgens om 8 uur wakker werden en uit het raam van de camper keken was diezelfde parkeerplaats alweer voor een groot gedeelte gevuld. Iedereen had er blijkbaar zin in want er liepen al veel mensen in de baan.

Na de vriendelijke ontvangst en een bakje koffie of thee gingen de meesten inslaan maar een aantal wilde toch van het uitzicht genieten op die hoge toren aan het begin van de baan. Erop ging wel, maar eraf was een ander verhaal; de trap was zo steil dat het beter was om achterstevoren naar beneden te gaan. Zag er grappig uit, maar het leverde ook mooie plaatjes op. 

Er is deze dag behoorlijk gescoord, terwijl de baan best moeilijk was met al die dogg-legs, en de vele bunkers. Mijn flightgenoot Kees had daar ook wat moeite mee!!

Balsponsor voor deze dag was Theo Ruiter’s Bouw ABC, hij leverde de balletjes voor de birdies, ditmaal geslagen door Marcel van der Gulik op hole 9 en door Saskia Holllemans op hole 9 en hole 17!!

Voor de bijzondere verrichtingen mocht Saskia ook een doosje logoballen van De Wogmeersche in ontvangst nemen, zij sloeg de longest zo ver dat wij hem vanaf de teebox niet konden zien staan en twijfelden of we wel de goede hole hadden! De longest bij de heren werd geslagen door Bert Roelofsen en de neary van de dag was voor Louis Schilder.

Dan de uitslag:

1e Nico Blaauw 36 punten

2e Siem Schouten 34 punten

3e Kees van der Hart 33 punten

4e Bert Roelofsen 33 punten

5e Frans Velzeboer 33 punten

6e Saskia Hollemans 32 punten.

Het was een geslaagde dag ondanks dat er wat minder deelnemers waren, maar het is zeker een baan om nog een keer op het lijstje te zetten.

Hieronder nog een paar sfeerfoto’s en foto’s van de prijsuitreiking.

Ineke

.

 

 

 

Liemeer 21 mei:

Een nieuwe baan voor de club, en volgens Saskia die hem gespeeld heeft, een technische baan, niet echt voor longhitters en met heel veel water en nog meer bunkers. Dus maak je borst maar nat! De baan heeft twee lussen van 18 holes, de Torenbaan; een par 72, welke wij gaan spelen en de Bovenlandenbaan  een par 62, die je voor een hele dag kunt boeken. Voor de liefhebbers is er naast de baan ook een Bed and Breakfast, dus wil je alvast op zaterdag een rondje lopen, dan kan dat.

We starten de dag zoals gewoonlijk om 9.00 uur met koffie/thee en wat lekkers erbij.

De eerste flight gaat de baan in om 10.00 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk 8 mei via de mail .

Kosten voor dit alles wederom € 35,00 p.p. over temaken op NL9TRABO 0304328340 o.v.v. het evenement.

Adresgegevens

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

 

Wij verzoeken u uw navigatie in te stellen op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Ik zie jullie aanmeldingen in grote getalen tegemoet.

Ineke

Wie doen er allemaal mee:

Nico Blaauw
Jan Colthof
Herman Eijhusen
Marcel van der Gulik
Kees van der Hart
Dorien van der Hart
Saskia Hollemans
Siem Klaver
Huub Koppes
Cor Loos
Emilia Radziewicz
Bert Roelofsen
Louis Schilder
Siem Schouten
Ruud Spekken
Hans Terpstra
Frans Velzeboer
Mariette Velzeboer
Ineke van de Water
Riny van de Water