Liemeer Nieuwveen 03-06-2015

Liemeer 3 juni; het verslag:

Dit keer geen foto’s van deze dag, mijn vaste fotografen waren allemaal afwezig en zelf denk ik er ook niet atijd aan. Wel kreeg ik een mooie foto van onze voorzitter, die vorige week Marjolijn tegen kwam op haar vrijgezellenfeestje; deze wil ik jullie niet onthouden.

 

Over tot de orde van de dag; Nog voor de start om 10.30 uur was het zonnetje al aanwezig en werden er truitjes en lange broeken verwisseld voor shirtjes zonder mouw en korte broeken. Het was heerlijk weer, al was het soms wat broeierig warm. De scores liepen echter behoorlijk uit elkaar, van de hoogste 37 tot de laagste 14. Maar de winnaars zaten toch allemaal boven de 30 punten dus terechte winnaars.

Twee birdies waren er geslagen; een door Nico Blaauw op hole 3 en een door mijzelf op hole 14.

Wat betreft de bijzondere verrichtingen; de longest bij de dames en de heren kwam uit de laatste flight, Marcel van der Gulik verbeterde de afslag van de heren en ikzelf verbeterde de afslag van de dames. De neary werd een prooi voor Dorien van der Hart.

Dan de uitslagen:

1e Nico Blaauw 37 punten

2e Cor Loos 36 punten

3e Huub Koppes 35 punten

4e Emilia Radziewicz 35 punten

5e Els Tromp 33 punten

6e Ineke van de Water 32 punten.

Dit keer dus 3 dames en 3 heren in de prijzen, mooi verdeeld.

Na afloop bleef het nog lang gezellig in het mooie clubhuis van Liemeer, waar de mussen van buiten naar binnen vlogen en na een rondje door de keuken weer naar buiten, een bijzonder gezicht!

Ineke

 

Liemeer 3 juni:

Op verzoek nogmaals op het programma, deze mooie baan in Zuid Holland. Vorig jaar was de opkomst door allerlei oorzaken wat magertjes, dit keer hopen wij dat er wat meer animo is. Vast staat wel dat wij al in de namiddag van zaterdag met de camper naar de baan vertrekken, daar een hapje eten en alvast een rondje lopen. Voor diegene die zich hierbij wil aansluiten; een bed en breakfast ligt naast het clubhuis!

De starttijd is ditmaal anders; vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee met wat lekkers klaar en vanaf 10.30 uur kunnen we de baan in.

Opgeven kan via de mail naar mij tot uiterlijk 21 mei en de kosten zijn wederom € 35,00 per persoon, over te maken op nr. NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Ik zie jullie aanmeldingen weer met belangstelling tegemoet.

Ineke

Naam heren

Stable

Nico Blaauw

37

Cor Loos

36

Huub Koppes

35

Siem Klaver

30

Kees van der Hart

29

Ton van Leeuwen

27

Bert Roelofsen

26

Harm Teuben

24

Paul Braas

24

Marcel van der Gulik

19

Wim Tromp

19

Riny van de Water

18

Siem Schouten

15

Jan Coltof

4

Naam dames

 

Emilia Radziewicz

35

Els Tromp

33

Ineke van de Water

32

Dorien van der Hart

29

Paulien Scholten

23

Neary

 

Dorien

Longest dames

 

Ineke

Longest heren

 

Marcel