29-03-2020 Tespelduyn

 

 

 

afgelast!

 

Goede middag allemaal,
 
Zoals jullie allemaal ondertussen wel zullen weten, alle golfbanen zijn tot minimaal 6 april gesloten!
Helaas gaat daardoor ook ons openingsevenement op 29 maart niet door.
 Een andere datum  prikken is op dit moment geen optie, vol schema, wanneer weer open, kan iedereen dan wel enz. enz.
Diegenen die reeds betaald hebben kunnen dit bedrag aftrekken van een volgende wedstrijd waaraan je gaat deelnemen (niet de zomeravond om verwarring hierover te voorkomen) dan wel met Frans contacten dat je het geld teruggestort wilt zien. Ik ben daarin geen partij.
Ik hoop natuurlijk dat ik de inschrijving voor de volgende wedstrijd in Lelystad wel kan opstarten, maar dat wacht ik nog even af.
Voor nu, sterkte voor iedereen, blijf gezond, dan zien we elkaar hopelijk binnenkort weer.
Ineke

Tespelduyn; 29 maart

Afslaan tussen de bollenvelden.. wie wil dat nou niet. Met een beetje geluk zullen we de eerste bloeiende bollenvelden kunnen zien deze dag. Ook een reden om lekker mee te doen en er weer een beetje in te komen na deze lange natte winter. Denk nou niet, dat het allemaal appeltje eitje is en we dit wel even gaan doen, want als je de beschrijving hieronder leest, zijn er genoeg uitdagingen in de holes!

Omdat dit een 9 holes baan is en we deze twee keer lopen is het inschrijfgeld voor deze wedstrijd slechts € 30,00 p.p. uiteraard weer te voldoen op reknnr. NL97RABO0304328340 onder vermelding van het evenement. Diegenen die op de jaarvergadering reeds hebben ingeschreven hoeven dit niet opnieuw te doen, alleen te betalen!

We starten deze dag om 9.00 uur met koffie/thee en wat lekkers en om 10.00 uur gaan we de baan in met de eerste flight. Aanmelden kan weer via de mail naar mij tot uiterlijk 15 maart a.s.. Natuurlijk hopen wij, Bert en ik, dat we dit seizoen lekker veel animo hebben voor alle wedstrijden, liefst alle dagen goed weer, blije mensen, dan zijn wij weer tevreden.

Lees hieronder de informatie even door van de baan;

de baangegevens zijn:

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
0252-241 333
receptie@tespelduyn.nl

Ineke

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout is uniek en rustig gelegen in De Bollenstreek, nabij het strand- en duinengebied van Noordwijk aan Zee. 

De Bloembollenbaan is een openbare uitdagende 9-holes qualifying golfbaan met een afslag op de 23 meter hoge terp en een lengte van 1825 meter. 

 

 

De golfbaan beschikt over

  • Eén par 5 hole met een lengte van 425 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland!
  • Drie par 4 holes, met baanlengtes tot 375 meter. Bij de 375 meter lange hole 3 bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte en de green op zeeniveau. Vanaf dit hoogste punt heeft u een fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.
  • Vijf par 3 holes, met lengtes tot 180 meter, waaronder de ‘blinde’ hole 2.

De fraaie waterpartijen en bunkers zorgen voor extra uitdagingen op de fairways en rond de greens.

De zandgrond is een ideale ondergrond voor de golfbaan. Samen met de drainage en beregening garanderen wij jaarrond uitstekende bespeelbaarheid.

Door de 23 meter hoge Terp te benutten is de golfbaan van zeer bijzondere aard. De heuvelholes kenmerken zich door hun open karakter met een prachtig uitzicht over de gehele Bollenstreek. Het speciale karakter van Golfbaan Tespelduyn wordt verder versterkt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.