Reghthuys 5 november

Naam heren

Stable

Frans Velzeboer

35

Kees van der Hart

33

Huub Koppes

32

Wim Tromp

32

Jakko Bregman

30

Ruud Spekken

30

Peter Ruijter

29

Siem Schouten

28

Bert Roelofsen

27

Leo Beuling

27

Ton van Leeuwen

27

Harm Teuben

26

Nico Blaauw

25

Louis Schilder

25

Jan Kamp

25

Cor Loos

25

Siem Klaver

24

Edwin de Rooij

23

Jan Coltof

23

Paul Braas

23

Hans Terpstra

20

 

 

Naam dames

 

Dorien van der Hart

28

Ineke van de Water

27

Els Tromp

25

Mariette Velzeboer

24

Paulien Scholten

23

Saskia Hollemans

22

Marjo Wessels

19

 

 

Neary

Kees

Longest dames

Mariette

Longest heren

Jakko

5 november; het verslag:

 

De ontvangst op het Reghthuys was  weer als vanouds; lekkere appelgebak met slagroom, voor iedereen een balletje, en de mededeling om vooral na de eerste 9 holes het cubhuis te bezoeken voor iets lekkers omdat door de nattigheid de buggy niet de baan in kon. Dat  was in dit geval goed gekozen, tussen de regenbuien door was de warme gluhwijn met het kaneelbroodje een heerlijke versnapering. Dat het de wedstrijd niet ten goede kwam was bijzaak!

Wat stond ons allemaal nog te wachten op die tweede 9? Onweer, één klap, heel dichtbij en gelijk ging de toeter en moesten we naar de schuilhut! Daar hebben we gemiddeld een kwartier tot 20 minuten gestaan en toen we dacten dat het droog werd kwam er nog een beste hagelbui overheen!. Witte greens!

Het was in ieder geval iets om over na te praten in het clubhuis. Omdat we in twee groepen waren gestart, was iedereen rond half vier binnen en veelal verkleed en kon de nazit beginnen. We werden af en toe getrakteerd op een lekkere borrelhap en na een poosje kwamen de diverse partners zich bij ons aansluiten voor de  afsluitende maaltijd! Na een voorwoordje van onze voorzitter begonnen we met de soep. Hierna werd de prijsuitreiking gedaan.

Ondanks het slechte weer waren er twee birdies geslagen; de eerste door Kees van der Hart op hole 5 en de tweede door Els Tromp op hole?

Kees moest helemaal een aanhanger regelen voor alle prijzen want ook de neary viel hem ten deel evenals een fles wijn, beschikbaar gesteld door Het Reghthuys, als je alle 18 holes met de door hun beschikbaar gestelde bal speelde. Ondergetekende was van alle feiten getuige want ik speelde in dezelfde flight.Voor de longest bij de dames en heren beide een verrassende winnaar deze keer: Jakko Bregman en Mariette Velzeboer. Alle drie ontvingen ze een doosje logogbalen van de club.

Dan de wedstrijd:

1e Frans Velzeboer 35 punten

2e Kees van der Hart 33 punten

3e Huub Koppes 32 punten

4e Wim Tromp 32 punten

5e Ruud Spekken 30 punten

6e Jakko Bregman 30 punten.

Hierna werd het diner voortgezet en denk ik dat we kunnen terugkijken op een gezellig sportief seizoen. De wedstrijdcommissie gaat zich beraden op het komende seizoen en we zullen proberen er weer een paar andere banen te boeken. Rest mij nog te bedanken voor de leuke foto’s door diverse mensen gemaakt en jullie deelname iedere keer weer, iedereen alvast prettige feestdagen te wensen en tot volgend jaar.

Ineke

Hieronder nog een paar mooie foto’s die ik heb ontvangen.

 

 

 

 

5 november Reghthuys Winkel;

Dit kan ons zomaar te wachten staan; een beetje nachtvorst, een beetje heiig, maar met een opkomend zonnetje zou het een prachtige dag kunnen worden, een waardige afsluiting van het seizoen!

Gelukkig kan ik het weer niet voorspellen, maar ik teken hiervoor hoor.

Onze laatste wedstrijd van het seizoen alweer, wat is het weer voorbij gevlogen, en over de opkomst viel niet te klagen dus deze laatste wedstrijd reken ik ook op een volle bak!

Natuurlijk gaan we deze dag afsluiten met een lekker etentje en een gezellige nazit, waarbij ook de partners van harte zijn uitgenodigd. Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken is geregeld dat we  op hole 1 en hole 10 tegelijk starten zodat de eersten niet te lang voor hoeven borrelen! Hoelaat we onze partners kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, dit hangt van het aantal deelnemers af, maar dat horen jullie bij de flightindeling wel.

Het financiele plaatje:

Golf en eten gaat jullie € 60,00 p.p kosten, en voor de partners die alleen eten gaat het € 25,00 p.p. kosten.

Uiteraard krijg je vooraf de koffie/thee met wat lekkers ook voor dat bedrag, echter alle drank na afloop is deze keer geheel voor eigen rekening.

Wil je alleen golfen dan betaal je net als anders € 35,00 p.p.

Je kunt het bij jou horende bedrag overmaken naar NL97RABO0304328340 met een duidelijke vermelding van wie en wat.

Aanmelden kan alleen via de mail en ook daarin graag duidelijk aangeven wie en wat!

Laten we er met zijn allen een gezellige afsluiting van maken.

Ineke