Reghthuys 9 okteober 2016

 

9 oktober; het verslag:

Zijn hier de latere winnaars aan het inslaan?

Feit is wel dat het prachtig weer was, frisjes, maar dat er bijzonder hoog gescoord werd. Jammer van die bui op het laatste stuk, op flight 1 en 2 na, hebben we er allemaal last van gehad. Bij de start kregen we allemaal een logo-balletje van de baan, voor diegene die er alle 18 holes mee zou spelen, werd een fles wijn beschikbaar gesteld. Het kostte hem dit keer 3 flessen, Bert Roelofsen, Els Tromp en ondergetekende liepen alle 18 holes met hetzelfde balletje, wat toch wel een bijzondere prestatie was. Natuurlijk kwam de marshall met wat lekkers twee keer langs, dat was om de inwendige mens nog wat te versterken. Deze baan wordt steeds aantrekkelijker om te spelen, nu is er ook op iedere lus een toilet geplaatst, wat vooral voor de dames een uitkomst is.

Ondanks de hoge scores werden er toch maar twee birdies geslagen; Bert Roelofsen maakte hem op hole 6 en Wim Tromp maakte er een op hole 9.

De ballen voor de bijzondere verrichtingen waren deze keer beschikbaar gesteld door “Polderpride” van Marcel van der Gulik . Longest Heren voor Kees van der Hart, Longest Dames voor Els Tromp en volgens mij was Bert Roelofsen de enige die de bal op de green kreeg voor de neary-combi.

 

 

Toen scheen de zon nog! 

Na deze hole was het voor ons over met het zonnetje en kwam het water met bakken uit de lucht!

De uitslag dan tenslotte:

Naam

Regthuys

Emilia Radziewicz

41

Leo Beuling

41

Bert Roelofsen

38

Harm Teuben

37

Siem Klaver

35

Dorien van der Hart

33

Jan Coltof

33

Wim Tromp

33

Nico Blaauw

32

Peter Ruijter

32

Dirk Jan Kwakkel

32

Marga Boswinkel

32

Siem Schouten

30

Harrie Boswinkel

30

Pieter Porsius

29

Jan Kamp

29

Cor Loos

28

Ineke van de Water

28

Ruud Spekken

28

Marjo Wessels

28

Huub Koppes

28

Els Tromp

27

Edwin de Rooij

27

Kees van der Hart

27

Herman Eijhusen

27

Hans Terpstra

25

Riny van de Water

25

Mariette Velzeboer

22

 

 

Neary

Bert

Longest dames

Els

Longest heren

Kees

Ineke

 

 

9 oktober; ’t Regthuys in Winkel:

Zullen we ook deze keer zo’n mooie dag beleven? Vorig jaar kenmerkte zich door een lekker zonnetje, veel wind en een gezellige nazit. Dat we welkom zijn op deze golfbaan is wel duidelijk. De hapjes door de baan, de prijsjes, dat alles maakt dat we hier toch graag spelen. Daarom hoopt de organisatie natuurlijk weer op een grote opkomst dit jaar.

Ook dit jaar staat de eerste flight geboekt voor 10.00 uur en staat  de koffie/thee met wat lekkers (met slagroom)  vanaf 9.00 uur voor ons klaar.

Wij hopen natuurlijk op een hele grote deelname,  aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 28 september via de mail naar mij. Diegenen die zich reeds afgelopen zondag hebben aangemeld, hoeven dat niet nogmaals te doen.

Kosten: Slechts € 35,00 per persoon over te maken op NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Ik zie jullie graag allemaal in Winkel.