The Dunes 24-02-2019

 

Zandvoort 24 maart, het verslag:

 

Zoals de foto al aangeeft; het was prachtig weer, lekker zonnetje, geen wind, dus een goede start van het seizoen! Met 23 mensen togen we deze zondag naar Zandvoort om daar onze eerste wedstrijd te spelen. Verbazing alom bij een aantal mensen dat ze zoveel slagen meekregen op dit korte baantje! Maar dat viel voor velen toch vies tegen, het was geen makkelijke baan ondanks de vele par 3-en. Ik denk dat uiteindelijk maar een viertal mensen in de buffer liepen. Wat voor een aantal van ons ook wat minder was, was het lawaai van het circuit naast de baan, maar dat had ook wel weer wat!

De bijondere verrichtingen waren dit keer 2 neary’s op hole 3 en hole 9 en omdat de wedstrijdleiding verzuimd had op het bordje te zetten dat het ook hole 12 en 18 betrof, dacht de laatste flight: Laten wij ze maar alvast meenemen, dan wordt dat niet vergeten. Groot was de verbazing dan ook bij de eerste flight, aangekomen op de hole 12 (3) dat het bordje nergens meer was te vinden, maar omdat er ook andere mensen liepen was niet te zeggen wie ze had. Dus niks geen 4 kansen op een neary, dus niet kunnen verbeteren de volgende doorkomst!

Dick Schouten, ons nieuwe lid was de gelukkige op hole 3 en Frans Velzeboer op hole 9. Zij ontvingen beide 3 balletjes voor hun verrichtingen.

Birdies werden er ook geslagen; 3 stuks, door Wim Tromp op hole 6, door Huub Koppes op hole 15 en door Frans Velzeboer op hole 9. Zij ontvingen een balletje gesponsord door Frans en Mariette.

Dan de uitslag:

1e Harm Teuben 38 punten

2e Frans Velzeboer 36 punten

3e Herman Eijhusen 33 punten

4e Siem Schouten 32 punten

5e Nico Blaauw 31 punten

6e Wim Tromp 31 punten.

Rest mij nog te zeggen dat het erg gezellig was op hole 19, bedank ik voor de ontvangen foto’s en zien we elkaar op 10 april in de Beemster of 28 april in Lelystad.

Ineke

.

 

 

 

Zandvoort; 24 maart 2019:

 

Hier wordt je toch vrolijk van! Een leuke baan, op een leuke locatie, perfect clubhuis en vriendelijke mensen; dat is waarom we het een keer in Zandvoort gaan proberen. Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen dat het maar een klein baantje is, maar dan laten ze hun driver maar in de tas en gaan het korte spel uitproberen. Wij, Riny Frans, Mariette en ik hebben hem afgelopen winter gespeeld en huis was moeilijk genoeg hoor, blinde holes, omhoog of omlaag slaan, het zit er allemaal in!

Zondag 24 maart verwacht ik dus heel veel mensen in Zandvoort voor onze seizoensopening. Je kunt je weer aanmelden tot uiterlijk 15 maart via de mail naar mij.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee met wat lekkers voor ons klaar en vanaf 10.00 uur gaan we de baan in.

Kosten voor dit alles is wederom € 35,00 p.p. over te maken op nr. NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Contact gegevens

Duintjesveldweg 3
2041TZ Zandvoort
Telefoon: 023-571 5743
Mail: info@thedunes.nl

 

Ik hoop veel aanmedlingen te krijgen zodat we daar met een volle bak kunnen starten( max 36).

Ineke