Westfriese Golfclub 6 november 2016

 
6 november; de uitslagen:
 
 
Wat een plaatje hè, net of het geschilderd is, de start was veelbelovend, na de vele hoosbuien in de voorgaande nacht en onderweg naar Westwoud.
Er was behoorlijk wat water gevallen en op sommige plaatsen sopte het een beetje, maar grotendeels hebben we gemazzeld met het weer. Op een klein buitje in het begin en een grote bui halverwege, bleef het droog en windstil, dus was het goed te doen.
Dit bleek echter niet uit de scores van deze dag, een 31( fantastisch voor de winnaar natuurlijk)  was vandaag de hoogste score. Laten we het maar houden op: natte baan, buiig, eind van het seizoen, enz. enz.  Dat neemt niet weg dat het heel gezellig was, met maar liefst 40 deelnemers en dus startend op hole 1 en hole 10.
Na afloop kwamen diverse partners ons vergezellen en gezellig mee te borrellen, waarna we gezamenlijk het seizoen afloten met een Indisch buffet, verzorgd door onze gastheer.
 
Nadat we allemaal een keertje hadden opgeschept, was het tijd voor de prijsuitreiking en omdat er zoveel deelenemers waren had Loes voor wat extra prijzen gezorgd.
Birdies werden ditmaal niet geslagen, de Neary werd ook pas in de latere flights geslagen; Loek Blom was de gelukkige. Hij kreeg net als de winnaars van de Longest drive een doosje  ballen met het logo van club; een collectorsitem dus. De Longest heren was verrassend voor Harm Teuben en niet verrassend bij de dames voor Saskia Hollemans.
Ook een verrassende winnaar deze keer:
1e Harrie Boswinkel 31 punten
2e Nico Blaauw 30 punten
3e Siem Klaver 30 punten
4e Huub Koppes 29 punten
5e Loek Blom 29 punten
6e Ellen Blom 29 punten
7e Ineke van de Water 29 punten
8e Ruud Spekken 29 punten
9e Emilia Radziewicz 28 punten
10e Bert Roelofsen 28 punten.
 
Deze wedstrijd was ook de laatste die Harrie en Marga Boswinkel met  ons meespeelden. De voorzitter memoreerde nog even dat 15 jaar geleden het idee voor countrygolf bij De Vier Winden is geboren en wij als club altijd welkom zijn geweest voor feesten en vergaderen. De jaarvergadering zal nooit meer hetzelfde zijn!! Om de herinnering aan de “Wogmeersche” levendig te houden werd hen beide een mooie badhandoek met ons eigen logo aangeboden.
 
En ik weet zeker dat als we in Limburg in de buurt zijn, we allemaal welkom zijn en misschien kunnen we dan wel een rondje met ze lopen op hun nieuwe “homecourse”.
 
 
Hierna werd er nog lekker verder gegeten en afgesloten met een kopje koffie of thee. Als klap op de vuurpijl kregen alle spelers ook nog een prachtige bos tulpen aangeboden namens “Polderpride” het bedrijf van Marcel en Emilia.
Dus uiteindelijk ging iedereen dus met een “prijsje”naar huis!!  Omdat de foto’s zo mooi zijn, hieronder nog een paar bijzondere luchten, gemaakt door Saskia.
 
 
 
Tot volgend jaar allemaal!
 
Ineke
 
 
 
 
 
 
 
Westfriese golfclub Westwoud 6 november:
 
 
 
 
De laatste wedstrijd van het seizoen alweer, wat gaat de tijd toch hard en wat hebben we dit jaar geluk gehd met het weer! Laten we hopen dat ook deze wedstrijd verloopt met mooi weer, en niet zoals vorig jaar! Toen liepen we de hele dag van de eerste tot de laatste hole in de mist.
 
Maar hoe het weer ook zal zijn deze dag; we gaan er een mooie seizoensafsluiting van maken met aansluitend een heerlijk buffetje. Omdat we hopen dat er zich erg veel mensen zullen aanmelden en we toch allemaal nog even willen naborrellen is besloten op hole 1 en hole 10 tegelijk te starten.
 
De eerste flights starten om 10.00 uur en vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee met wat lekkers weer voor ons klaar.
 
Het buffet staat gepland voor 17.00 uur en daarbij zijn natuurlijk de partners ook uitgenodigd, evenals de leden die misschien door blessures niet kunnen golfen deze dag. Deze mensen worden dan tussen 15.00 en 16.00 uur verwacht in het clubhuis.
 
De kosten:
 
Golfen en eten kost 55,00 p.p.;
 
Golfen en eten voor leden van Westwoud 20,00 p.p.
 
Eten voor partners en niet-spelende leden 20,00 p.p.
 
Aanmelden voor deze dag kan alleen via de mail naar mij en vermeld dat duidelijk of je alleen komt, mee wil eten e.d.
 
Het bedrag kunnen jullie overmaken op NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.
 
Dan volgt hier nog als “lekkermakertje” het menu van het Indisch buffet:
 
 
Gado Gado    Indische groentesalade met pikante pindasaus
 
How Mok Plaa   Vis gestoomd in bananenblad
 
Rendag Padanng   Indisch rundvlees
 
Kare Ayam  Indische kip
 
Gule Kambing   Indisch lamsvlees
 
Babi Base Manis    Indisch varkensvlees
 
Sayur Lodeh     Pikante groenten
 
Koening rijst
 
 
Het lijkt me allemaal erg lekker, dus meld je aan!!
 
Ineke
 
Wie doen er allemaal mee:
Leo   Beuling
Theo   Bier
Nico   Blaauw
Loek   Blom
Ellen   Blom
Marga   Boswinkel
Harrie   Boswinkel
Paul   Braas
Jan   Coltof
Herman   Eijhusen
Marcel  van der Gulik
Kees  van der Hart
Dorien  van der Hart
Saskia    Hollemans
Jan   Kamp
Siem   Klaver
Piet   Konijn
Elise   Konijn
Huub   Koppes
Dirk Jan   Kwakkel
Cor   Loos
Pieter   Porsius
Emilia   Radziewicz
Bert   Roelofsen
Edwin  de Rooij
Peter   Ruijter
Paulien   Scholten
Ruud   Spekken
Hans   Terpstra
Wim   Tromp
Els   Tromp
Frans   Velzeboer
Mariette   Velzeboer
Herman van der Wal
Loes van der Wal
Riny van de  Water
Ineke van de Water
Marjo    Wessels
Harm   Teuben
Ton van Leeuwen