Westwoud 09-11-2018

Westwoud 9 september, het verslag:

Het was een dag met twee gezichten; starten in de regen, welliswaar niet zo heel veel, eindigend in het zonnetje op het terras, waar het naar ik hoorde, nog lang héél gezellig was.

Met een groep van 23 mensen togen we naar Westwoud om daar onze wedstrijd te spelen. Na ontvangst met koffie en een lekkere snee krentemik gingen we om 10.00 uur van start. Het regende een beetje maar dat zou snel over zijn en  inderdaad na een paar holes gingen de truien uit want het was behoorlijk warm (of moeten we wennen aan zoveel kleren aan ons lijf?) . Buiten de fairways was het gras behoorlijk lang en door de nattigheid kreeg je weinig rol mee als je daar belandde. Dat was dus even wennen voor velen. Het was aan de scores te zien!

Toch werden er nog twee birdies geslagen; Siem Schouten deed het op hole 8 en pakte daarbij ook meteen de neary! Ikzelf sloeg een birdie op hole 12, wat  voor mij mijn score nog een beetje opvijzelde, de rest was niet best.

Dorien van der Hart ging er met de Longest Dames vandoor en Bert Roelofsen deed dat bij de Heren.

De uitslag:

1e Nico Blaauw 36 punten

2e Emilia Radziewicz 34 punten

3e Marcel van der Gulik 34 punten

4e Saskia Hollemans 31 punten

5e Louis Schilder 31 punten

6e Wim Tromp 29 punten.

Ineke

Golfbaan Westwoud 9 september:

Terwijl de mussen dood van het dak vallen en iedereen zucht onder de hitte, zit ik lekker in mijn gekoelde showroom achter de computer! Vanwege onze vakantie nu al een stukje voor de wedstrijd in Westwoud, opgave is dus al mogelijk en als we terug zijn komt de herinneringsmail nog een keer langs.

De echte diehards lopen natuurlijk gewoon hun rondjes op de golfbaan, sommigen bijna dagelijks, anderen toch een paar keer per week en dat levert door de droge baan hoge scores op. Dit kan in september anders zijn want volgens het boerengezegde komt de regen die nu tekort valt, in het najaar met minimaal de gemiste hoeveelheid mm terug! We kunnen onze borst dus natmaken!frown

Deze keer dus voor een aantal mensen een thuiswedstrijd en voor velen onder ons een bekende baan en zoals ik op foto’s heb gezien een nog steeds groene baan.

Vanaf 9.00 uur staat voor ons weer de koffie/thee met wat lekkers klaar en om 10.00 uur gaat de eerste flight de baan in.

Kosten voor dit alles wederom € 35,00 p.p. en voor de leden € 5,00p.p. over temaken op NL97RABO0304328340 o.v.v. het evenement.

Opgeven kan via de mail per omgaande naar mij tot uiterlijk 30 augustus!

Ik hoop natuurlijk dat we in Westwoud met een hele grote groep aanwezig zullen zijn en zie jullie na de vakantie weer.

Ineke

 

Naam heren

Stable

 

Nico Blaauw

36

 

Marcel van der Gulik

34

 

Louis Schilder

31

 

Wim Tromp

29

 

Frans Velzeboer

28

 

Huub Koppes

28

 

Ruud Spekken

27

 

Bert Roelofsen

23

 

Paul Braas

23

 

Riny van de Water

23

 

Siem Schouten

23

 

Cor Loos

20

 

Siem Klaver

19

 

Jan Coltof

16

 

Edwin de Rooij

11

 

Naam dames

 

 

Emilia Radziewicz

33

 

Saskia Hollemans

31

 

Els Tromp

27

 

Dorien van der Hart

24

 

Mariette Velzeboer

23

 

Paulien Scholten

21

 

Ella Schilder

19

 

Ineke van de Water

19

 

 

 

 

Neary

 

Siem Schouten

Longest dames

 

Dorien

Longest heren

 

Bert